Hori

Telephelyfejlesztési pályázatunk

Vállalkozásunk Európai Uniós támogatással fejlesztette a Hódmezővásárhelyi Ipari Parkban lévő telephelyét. A beruházás keretében kibővült a gyártócsarnok, új fröccsöntő gép került beszerzésre, megújult a belső út és térburkolat, valamint kiépült egy korszerű napelemes rendszer.


Cégünk az elmúlt években jelentős technológiai fejlesztést hajtott végre, részben pályázati támogatásból, részben saját erőből. A korszerű technikai felszereltség, a jó termékminőség, a szállítási határidők betartása, a vevői igényekhez való rugalmas alkalmazkodás eredményeként a rendelésállomány és a termelés folyamatos növekedéséhez vezetett, a gyártóterület szűkösnek bizonyult. Pályázati támogatással a gyártócsarnok 542 m2-es résszel bővült, melyben az anyagmozgatás célját egy 2 tonna teherbírású híddaru szolgálja. A projekt része még egy 13,5 kW teljesítményű napelemes rendszer, mely a gyártás részbeni energiaszükségletét hivatott kielégíteni. A telephely belső úthálózata 200 m2-rel került bővítésre. A projekt keretében beszerzésre került egy intelligens műanyag fröccsöntő gép.


A beruházás nettó 86,62 mFt költségéből a Dél-alföldi Operatív Program keretében 59,83 mFt támogatásban részesült.

A cég vállalja a foglalkoztatottak számának 4 fő teljes munkaidőssel történő növelését. A beruházás 2014 évben elkészült.
A tervezett fejlesztés eredményeként nőtt a kft gyártókapacitása, javulnak a termelés feltételei, ezáltal növekszik a piaci versenyképessége, ami alapul szolgál a jövőben további fejlődésnek, új termékkör bevezetésének, új piacok szerzésének, a foglakoztatási képesség növelésének.
A projekt a Dél-alföldi Operatív Program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.